Shopping 24/7

Idag har jag och S varit i Täby Centrum och shoppat en sväng! Julklappar igen förstås, dom tar ju aldrig slut! En jättesöt, mjuk och grå kofta såg jag också. Den finns på BikBok och kostar 299 kr, jag har blivit kär i den! Eftersom jag inte kunde bestämma mig om jag skulle köpa den eller inte så blev det till sist så att jag gick därifrån tomhänt... Efter ett tag när vi var svimfärdiga av hunger så delade vi på en nudelwok på Sushinara för 30 spänn var.

S gick hem ganska så tidigt eftersom de hade gäster. Jag hade dock ingen lust att gå hem så jag åkte till stan istället. Jag är fortfarande på jakt efter ett par bleka jeans eftersom jag inte lyckades hitta det på stan idag. Inte ens på Weekday fanns det! Den affären brukar annars vara lösningen på mina jeansproblem... Dock såg jag dendär koftan på BikBok i stan också, men jag var en idiot och köpte den inte, nu saknar jag den! Måste nog gå och köpa den imorgon =)

Återigen är jag i omklädningsrummet på BikBok och posar... Typiskt mig att inte lyckas knäppa alla knappar i gylfen "suck".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0