Tips till en vältränad mage!

Godmorgon!
Jag har inte hunnit göra så mycket en, med klockan är ju bara elva så det är ju ingen större skada skedd... Jag har i alla fall ätit frukost och suttit och fifflat lite med bloggen. Har ni märkt att jag har en ny bild längst upp? Denna gång fick mina skor komma med på bild, de blev nog glada över lite uppmärksamhet...

Tips till en plattare mage:
Själv har jag inte en vältränad mage, men eftersom jag är smal så är den ganska platt i alla fall. Dock vet jag lite tips om hur man kan få en vältränad mage!
Om du vill ha en platt vältränad mage så hjälper det inte mycket att bara träna i form av sit ups, inte ens om du gör 300 om dagen! Om man vill ha en platt och fast mage och kanske tillochmed synliga magrutor så måste man bli av med fettet som ligger uppepå magen och döljer magmusklerna. För att få bort fettet så räcker det inte att bara göra sit ups, man måste träna på annat sett också. Man kan t.ex. springa, simma, hoppa hopprep, det finns massor av olika tränigssätt, så om du vill ha en platt mage är det bara att sätta igång! Tänk på att vissa saker på Tvshop (som dedär "bältet" som skakar på musklerna) inte fungerar... Lycka till! =)
Nu ska jag hoppa hopprep ett slag, ciao!

Oh sexy!


David Zinczenko har skrivit en bok där han utlovar platt mage på 6 veckor! jag vet ej om det fungerar men det kanske är värt ett försök =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0